Pagina's

woensdag 24 februari 2010

Best Friends



Gisteren ben ik begonnen met dit kaartje en vanavond is hij dan eindelijk af !!
Het papier is van Imaginisce - Lucy Bird, hoe toepasselijk hihihi, stempel is van Sugar Nellie, ik zelf vind het een heerlijk voorjaarskaartje :)
Het afdrukje heb ik ingekleurd met Copics, de nummers weet ik niet meer, want was met 2 kaarten tegelijk bezig, dus mijn hele werkblad lag vol met stiften :(
Tekstlabel heb ik uitgesneden van het scrappapier, ik vond de combinatie wel leuk.

donderdag 18 februari 2010

2 cardkit kaartjes

Vorige week weer een geweldig mooi cardkit ontvangen van Simpel Scrappen, deze keer het mooie papier van My Minds Eye, zowel een blauwe lijn, als een groene lijn, van beiden heb ik dus een kaartje gemaakt.



Stempelafdrukje is van Greetings Farm, ingekleurd met Copics, bloemen aangetipt met Copics en naderhand ingespoten met glimmermist, zo heb je altijd de juiste kleur erbij, nog wat gipskruid erbij en voila, daar is dan het blauwe kaartje :)




Hier is dan de groene lijn van MME, stempelafdrukje van Sugar Nellie, ingekleurd met Derwent, wat leuke bloemetjes erbij, een randpons van Martha Stewart - Doily Lace gebruikt.

maandag 15 februari 2010

Dancing Girl


Vanmiddag deze kaart eindelijk afgemaakt, eerst wou het helemaal niet lukken, maar nu dus wel hihihi.

Het papier is van S.E.I. - Julliette, de stempel is net nieuw van Whiff of Joy

Afdrukje ingekleurd met Copics :)


vrijdag 12 februari 2010

Doosje met stempelafdrukjes








Voor een hobbymaatje heb ik wat stempelafdrukjes gemaakt, ze gaat voor het eerst scrapkaarten maken en heeft nog niet zoveel spulletjes, nu kan ze in ieder geval alvast beginnen met inkleuren :)

Dit was een mooie gelegenheid om het doosje te maken, wat ik op de blog van Simpel Scrappen tegen kwam, daar had Tiets een werkbeschrijving neergezet, dus huppakee, gelijk maar aan de slag.

Het papier is van Basic Grey - Lemonade, een afdrukje van Magnolia, ingekleurd met Derwernt, versierd met wat bloemetjes, takjes en lint.



maandag 8 februari 2010

A Day to Celebrate


Jawel, daar ben ik weer, ik moet veel afleiding zoeken momenteel, want ik zit er echt helemaal doorheen, de behoefte aan een sigaret is nu zo hoog, bahhh, ik baal er enorm van hoor, ben je een maand van het roken af, maar volgens mij komen nu de bijbehorende valkuilen om het hoekje kijken :(

Maar goed, het kaartje heb ik weer gemaakt met het mooie papier van Pink Paislee - Cupid, ik vind dat zo mooi papier !! Het afdrukje is van Magnolia, ingekleurd met Distress.
Het takje is gemaakt met een Nellie Snellen pons, uit de nieuwe bloemenserie, verder 2 verschillende soorten kant gebruikt, ik ben er weer tevreden over en jullie ????

dinsdag 2 februari 2010

Love and Hearts


Ja, pfftt, ik loop een beetje met mijn ziel onder de arm hihihi, het niet roken heeft me nog steeds in de greep hoor, maar ..... ik ben al 26 dagen rookvrij, dus mag ik ook wel een beetje trots op mezelf zijn.
In plaats van constant snoepjes in de mond te stoppen of een zak chips leeg te eten, ben ik na het eten snel naar boven gegaan en heb dit kaartje in elkaar geflanst :)
Het papier is van Pink Paislee Cupid, het stempelafdrukje is van Sugar Nellie en is ingekleurd met Distress inkt.

Digi wedstrijd Februari


en dan is er ook nog een digi wedstrijd voor de maand februari op Tiets haar club, ik heb deze keer een voorbeeldkaartje gemaakt.
Heerlijke voorjaarskleuren, jeetje, wat ben ik daar aan toe zeg, ik heb het helemaal gehad met het winterweer :(
Maar goed, het papier is van My Minds Eye - Ooh LaLa, Digi stamp is van Precious Moments, ook dit afdrukje weer ingekleurd met Copics (heb weer even de smaak te pakken).
De bovenste bloem heb ik gekleurd met Distress en daarna ingespoten met Glimmermist - Pearl, een mooi effect krijg je daar mee :)
Het takje is een Creatable van Marianne Design - Flower 2

Uitdaging februari

Een nieuwe maand, een nieuwe uitdaging :)
Voor Tiets haar club, maken we elke maand een voorbeeld van de nieuwe uitdaging, 1 gewoon en 1 gespiegeld.
Dit zijn mijn uitwerkingen :)



Een vrolijk kaartje, om te zien al een feestje :)
Het papier is van Bo Bunny, Alissa, heerlijk vrolijke kleurtjes, stempel is van Magnolia, ingekleurd met Copics.

Ik heb er niet te veel frutsels op gedaan, papier is al druk genoeg :)



Dit is dus mijn kerst kaartje (gespiegeld), ook dit papier is van Bo Bunny, Snowy Serenade, stempel is van Magnolia, ingekleurd met Copics.


Verder hier en daar een beetje versierd.